

GCDE General Membership Meeting

February 28, 2025, 10:00am-3:00pm

Purpose: Greet new GCDE committee members and engage with partners.

Agenda:

10:00 am - Welcome, housekeeping - Yvonne Bussler-White, GCDE Chair (5 min)

10:05 am - Roll call – Elizabeth Gordon, GCDE Executive Director (5 min)

10:10 am - Members at Large - Yvonne Bussler-White, GCDE Chair (5 min)

10:15 am - Panel discussion: Deaf Community – Ashley Schweiger, DVR & Morgan Jericho, ODHH (1 hour)

11:15 am - Break (5 min)

11:20 am - Legislative session discussion – *Elizabeth Gordon, GCDE Executive Director, Patti Dailey-Shives, GCDE Legislative Group Chair* (30 min)

11:50 am - Lunch (40 mins)

12:30 pm - Icebreaker (all) - Elaine Stefanowicz, staff & Yvonne, Chair (1 hour)

1:30 pm - Plan for 2025 - Elizabeth Gordon & Subcommittee Chairs (45 min)

- Budget cuts *Elizabeth Gordon, Executive Director* (5 min)
- Subcommittee Chairs annual plan (40 min)
 - o Community Outreach Marsha Cutting, Chair (10 min)
 - Accessible Communities Steve Lewis/Cullyn Foxlee, Chairs (10 min)
 - Youth Empowerment summit Kristin DiBiase, Chair (10 min)
 - Membership *Elaine Stefanowicz, Staff* (10 min)

2:15 pm - Break (15 min)

2:30 pm - Continued discussion - all (15 min)

2:45 pm - New member orientation - Elizabeth & Yvonne (5 min)

2:50 pm - Wrap up and next steps - Yvonne Bussler-White, Chair (10 min)

3:00 pm – Adjourn.

Next GCDE General Membership Meeting will be on Fri. May 16, 2025, from 10am-3pm