

Governor's Committee on Disability Issues and Employment (GCDE)

General Membership Meeting

May 16<sup>th</sup>, 2025, 10:00 am – 3:00 pm

## Agenda

10:00 am: Welcome and housekeeping - Yvonne Bussler White, GCDE Chairperson (5 min)

10:05 am: Roll call - Elizabeth Gordon, GCDE Executive Director (5 min)

10:10 am: Announcements - Yvonne Bussler White, GCDE Chairperson (10 min)

10:20 am: Impact panel – Brandi Monts, Developmental Disabilities Council; Anna Nepomuceno, National Alliance on Mental Illness; Babs Roberts, Economic Justice Alliance, Michael Mackillop, Department of Services for the Blind (90 min)

11:50 am: Break (10 min)

12:00 pm: Associate spotlight - Allison Spector, Dept of Transportation (30 min)

12:30 pm: Lunch (30 min)

1:00 pm: Transportation advocacy - legislative session 2025: *Kirk Hovenkotter, Transportation Choices Coalition, Cecelia Black, Disability Rights Washington* (40 min)

1:40 pm: Break (10 min)

1:50 pm: Subcommittee report outs -

Community Outreach – Marsha Cutting, Chairperson (15 min)

Wrap up for Legislative - Patti Dailey Shives, Chairperson (15 min)

Youth Empowerment Program - Kristin DiBiase, Chairperson (15 min)

Accessible Communities - Steve Lewis, Chairperson (15 min)

2:50 pm: Reminder: Story sharing—your advocacy matters! - *Yvonne Bussler White, GCDE Chairperson* (5 min)

2:55 pm: Closing wrap up & Next steps - Yvonne Bussler White, GCDE Chairperson (5 min)

3:00 pm – Adjourn.

Next GCDE General Membership Meeting will be on Fri. October 31, 2025, from 10am-3pm