Governor's Committee on Disability Issues and Employment Friday, June 23, 2023 10:00 a.m. to 12:00 p.m.

## Join Zoom Meeting

https://esd-wa-gov.zoom.us/j/82760282769?pwd=WDZJYzY4cjlVcmd2WFd1Qzg3U3hmZz09

## Agenda

10:00 a.m. to 10:05 a.m. Welcome and housekeeping – 5 mins – Damiana Harper, GCDE Chair

10:05 a.m. to 10:15 a.m. Mission Statement: review proposed language and approve – 10 mins to review and vote – Damiana Harper, GCDE Chair

10:15 a.m. to 10:30 a.m. Pro Equity Antic Racism (PEAR) implementation – 15 mins – Elizabeth Gordon, GCDE Executive Director

10:30 a.m. to 10:50 a.m. Mentorship and member participation – 20 mins – Damiana Harper, GCDE Chair

10:50 a.m. to 10:55 a.m. Logo workgroup update – 5 mins – Damiana Harper, GCDE Chair

10:55 a.m. to 11:05 a.m. Lived Experience Stipends – 10 mins – Elizabeth Gordon, GCDE Executive Director

11:05 a.m.to 11:10 a.m. Break – 5 mins

11:10 a.m. to 11:55 a.m. Presentation on Ethics – 45 mins – Kate Reynolds, Executive Ethics Board, Attorney General's Office

11:55 a.m. to 12:00 p.m. wrap up and next steps – 5 mins – Damiana Harper, GCDE Chair

12:00 p.m. Meeting Adjournment

Date of Coordinating Committee Meeting will be on August 25, 2023